RSS

Potesokker-priser

Fleece sokker

(LES POTESOKK- INFO siden før du bestiller)

  •  Fleecesokker  Kr 300 pr sett (4stk)

fleece potesokker

Fleece sokker MED forsterkninger:

  •  såle forsterkning: + 50,- pr sett

  •  innvendig tå-forsterkning + 50,- pr sett

Jeg anbefaler såleforsterkning (utvendig) for alle (utenom de aller minste rasene) som skal bruke sokkene utenfor løssnøen.
Og tåforsterkning er en stor fordel om hunden løper mye- for da blir det mer belastning fra tærne.

  • Fleecesokker med lange baksokker: Kr 350 pr sett (4stk)

    (evnt forsterkninger blir i tillegg)

HUSK !

Potesokker er forbruksvare, og vil ikke holde i evigheter. Fleece sokker er beregnet på snøføre. Jo hardere underlag jo større slitasje må man regne med.

Det er også viktig at de festet veldig godt på- og at de løsnes på i pauser, slik at blodsirkulasjonen ikke blir hindret..

—————————

Historien bak Oona’s potesokker:

2009: Da graderstokken begynte å krype nedover til – 20 grader begynte hundene mine å føle ubehag på potene når vi gikk på tur. Jeg hadde noen fleece sokker uten strikk liggende, men det ble ikke noe særlig. Så da ble det til at jeg sydde noen nye. Det første settene tålte ikke hundenes rasing i dypsnøen, så de falt av en etter en. Ja faktisk så datt de fleste av rimelig kjapt.
Men etter litt justering, så fant jeg en løsning som satt !!
Uansett hva hundene gjorde så datt de ikke av 🙂

Etter at jeg la ut ett par bilder på facebook og i bloggen min, fikk jeg henvendelse fra flere som kunne tenke seg slike sokker- og vips hadde jeg masse bestillinger!
Det at det ble skikkelig kaldt over hele Norge gjorde at mange følte et behov for sokker som ikke falt av etter 100m. Det har etterhvert blitt gjort noen justeringer, og etter tilbakemeldingene så sitter de fortsatt like godt på 🙂

 

Det er stengt for kommentarer.

 
%d bloggere liker dette: